Locatieonderzoek en haalbaarheidsonderzoek

1

Locatieonderzoek en haalbaarheidsonderzoek

Drie dingen zijn het allerbelangrijkst als u een nieuw bedrijfspand wilt bouwen: locatie, locatie, locatie. Want het begint allemaal met de juiste plek. Misschien twijfelt u tussen een aantal locaties. Of u stelt strenge eisen en kunt daar geen geschikte plek bij vinden. Dan helpt F5 u graag op weg. Heeft u al een locatie? Dan houden we de plek en uw plannen graag tegen het licht. Zo weet u vooraf of uw idee haalbaar is.

Locatie bedrijf onderzoeken
Een geschikte locatie voldoet aan al uw eisen. Past uw bedrijfsvoering binnen het bestemmingsplan? Biedt de locatie voldoende effectieve ruimte voor uw bedrijf? Is de bereikbaarheid in orde? Is de plek berekend op het aantal verkeersbewegingen dat gepaard gaat met uw bedrijfsvoering? En, heel belangrijk, is het een kansrijke locatie voor uw economische activiteit? F5 maakt het inzichtelijk.

Haalbaarheid bedrijf onderzoeken
Natuurlijk bekijken we vooraf ook of uw geplande ontwikkeling, de gekozen locatie en uw budget bij elkaar passen. Zo is het voor ons én voor u glashelder dat we met realistische verwachtingen aan het werk gaan.

Stap 2