Organisatie

F5 Projectengroep

F5 Projectengroep ontwikkelt bedrijfshuisvesting voor alle denkbare bedrijfstakken, van ontwerp tot oplevering. In samenspraak met u realiseren wij een functioneel, representatief bedrijfspand. Daarbij geven we eerlijk en deskundig advies. U bent bovendien verzekerd van duidelijke prijsafspraken, korte lijnen en onze oplossingsgerichte werkhouding.

De pluspunten van F5:

  • alle bouwzaken onder één dak, van ontwerp tot oplevering;
  • vakkundige procesbegeleiding;
  • no cure, no pay tót de aanvraag van de omgevingsvergunning;
  • een vaste, vooraf afgesproken prijs;
  • service en onderhoud na oplevering.

F5 is ook graag úw partner in bedrijfshuisvesting.
In vijf heldere stappen verzorgen we een bedrijfspand dat past bij uw eisen en wensen.

Uw project in 5 stappen

1

Locatieonderzoek en haalbaarheidsonderzoek

Drie dingen zijn het allerbelangrijkst als u een nieuw bedrijfspand wilt bouwen: locatie, locatie, locatie. Want het begint allemaal met de juiste plek. Misschien twijfelt u tussen een aantal locaties. Of u stelt strenge eisen en kunt daar geen geschikte plek bij vinden. Dan helpt F5 u graag op weg.

lees verder
2

Ontwerp en tekenwerk

U wilt een representatieve en functionele bedrijfsruimte. Daarbij wilt u zo goed mogelijk gebruikmaken van het beschikbare kavel. Misschien vindt u de bijzondere uitstraling van de gevel het belangrijkst. Of wilt u elke beschikbare vierkante meter voegen bij uw magazijn? In de ontwerpfase komt F5 samen met u tot een passend ontwerp voor uw nieuwe bedrijfshuisvesting.

lees verder
3

Stichtingskostenoverzicht

Iedereen bij F5 ziet het als zijn taak om uw budget in de gaten te houden. Wij werken daarom altijd voor een vast afgesproken bedrag. Zodra het ontwerp van uw nieuwe bedrijfspand definitief is, krijgt u van F5 het stichtingskostenoverzicht. Als u de plannen niet tussentijds wijzigt, is dát het bedrag dat u na oplevering afrekent.

lees verder
4

Realisatie gebouw

Het ontwerp en de kosten van uw nieuwe bedrijfspand zijn definitief. Na verstrekking van de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) gaan de bestektekeningen naar onze bouwafdeling. Dat is in feite een compleet bouwbedrijf binnen onze eigen muren. Door onze vakkundige procesbegeleiding en duidelijke afstemming is een oplevering gegarandeerd.

lees verder
5

Service en onderhoud

F5 neemt u de ontwikkeling van uw bedrijfspand uit handen, van ontwerp tot oplevering. Aan die belofte mag u ons houden. Maar daarna gaan we nog een stap verder. Voor service en onderhoud kunt u namelijk ook bij ons terecht. Om uw pand in top conditie te houden zal op gezette tijden onderhoud gepleegd moeten worden.

lees verder