MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hierbij een overzicht van maatregelen die F5 Projectengroep B.V. hanteert en heeft ingevoerd ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Bijscholing en opleiding eigen personeel.

F5 hecht veel belang in de ontwikkeling en training van ons personeel.
Voor ontwikkeling, ondersteuning en training van onze werknemers doen wij geregeld een beroep op diverse opleidingsinstanties.
Tevens bevorderen wij de instroom van jong talent door het permanent beschikbaar hebben van een stageplaats op de bouwplaats en op kantoor. De stagiaires van verschillende niveaus worden door vakkundig en gemotiveerde collega’s begeleid. Na een geslaagde opleiding bieden wij de mogelijkheid binnen ons bedrijf stagiaires in een tijdelijk of vast dienstverband zich verder te ontplooien.

Milieu vriendelijke materialen.

Wij hebben de pretentie ons te profileren als duurzaam bedrijf. Op het gebied van milieu, mens en maatschappij zorgen wij dan ook voor een positieve invloed hierop.
Een van de randvoorwaarden is dan ook het realiseren van projecten met materialen en producten die duurzame kenmerken bevatten.
Al onze bouwmaterialen betrekken wij van gerenommeerde toeleveranciers en fabrikanten.
Ons personeel en onderaannemers op de bouwplaats leveren de nodige inspanning om hergebruik van afvalstromen uit de bouw zo veel mogelijk te bevorderen.

Selectie van Onderaannemers.

Voor het realiseren van projecten zijn onderaannemers een onmisbare schakel in het bouwproces.
Wij zijn ons bewust van het belang van hun specifieke kennis en kunde wat uiteraard de uiteindelijke kwaliteit van het werk op een hoger niveau brengt.
Door beschikking over een groot arsenaal aan relaties binnen de branche selecteren wij vóóraf de mogelijke partijen die het meest geschikt zijn voor het object.
Onderaannemers conformeren zich aan ons ARBO-beleidsplan, vastgestelde kwaliteitplannen.
De contractuele verplichting die wij aangaan met onze opdrachtgever is onlosmakelijk met de overeenkomst die wij ondergaan met de onderaannemer.

Recente projecten