Betrouwbaar en ervaren

Al meer dan 35 jaar neemt F5 alle zorg uit handen bij de realisatie van nieuwe huisvesting. De selectie van de locatie, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, de begeleiding van het totale bouwtraject, de complete uitvoering en het bewaken van deadlines: F5 voert elke denkbare taak bij (her)huisvesting uit, van eerste schets tot turn-key oplevering, en fungeert als uw eigen projectbureau.

F5 adviseert, ontwerpt en realiseert voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Er wordt gewerkt op basis van vooraf vastgelegde afspraken, inclusief een compleet overzicht van werkzaamheden en kosten. Duidelijkheid gaat boven alles. Dat betekent een gegarandeerde vaste totaalprijs en oplevering binnen de overeengekomen tijd.

Het eigen pand aan de Lorentzlaan fungeert als het visitekaartje van F5. Het biedt potentiële opdrachtgevers een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van functionaliteit en materialisatie. Hier werken zo’n twintig mannen en vrouwen aan allerlei afwisselende projecten.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening maak dan een afspraak. Wij vertellen u graag alles over de huisvestingsoplossingen die F5 bieden kan.